Tuscany Suites & Casino - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Clavus4 Spijker - WaarBenJij.nu Tuscany Suites & Casino - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Clavus4 Spijker - WaarBenJij.nu

Tuscany Suites & Casino

Door: Reina

Blijf op de hoogte en volg Clavus4

21 Augustus 2011 | Verenigde Staten, Las Vegas

Zondag 21 aug. Nevada Las Vegas.
Wat een fantastisch hotel, het Tuscanny Inn & Casino. Vleugels /bijgebouwen met aparte ingangen en en grote parkeerplaats in het midden.  Ruime kamer met keuken zithoek en eettafel. En niet te vergeten, een airco. 105(-32:9x5) Fahrenheit op de meter, behoorlijk warm dus. De warmte blijft ook hangen. Auto 's  rijden bumper aan bumper en geven veel hitte af.
De in midden 1900 door de mormonen gestichte stad  doemde op uit het niets, met imposant grote  hotels met nogal kitscherige architectuur en het één nog groter en luxer als het andere. We zaten een minuut of  twintig verwijderd van het centrum en het advies was om te gaan lopen. We zaten in no time op de Strip, daar waar alles gebeurt. We hebben werkelijk onze ogen uitgekeken,  je kan nauwelijks bevatten wat je ziet. Het leek of we in een of ander film terecht waren gekomen. Vooral 's avonds is het een aaneenschakeling van bont gekleurde verlichting op alle panden van de gok-en amusementsindustrie en hotels. Alles flikkert, maakt lawaai en schreeuwt om aandacht.
Ze willen je overal wel naar binnen sleuren om één van de ontelbare shows bij te wonen, uiteraard tegen een forse ticketprice. Bijna voetje voor voetje scharrelt de mensenmassa door de stad. In het weekeinde  komen er gemiddeld 200.000 bezoekers naar Las Vegas. Jaarlijk zijn er veel conferenties, congressen en sportwedstrijden ( boksen, rodeo, tennis ed. ) dit levert ook de nodige inkomsten op, net zo als de vele huwelijken die er voltrokken worden.  De hotels dragen de naam van steden zoals Parijs, Monte Carlo, Venetië en New York. Je kan gokken zo veel als je wilt. In ieder hotel waar je binnen komt moet je eerst door het casino. Er wordt 7 miljard dollar per jaar in de gokhallen omgezet. Jong, oud, vooral dik, dun, alles en iedereen gokt. Onder toeziend oog van ons, onder de 21 mag je niet gokken, hebben de kinderen stiekem ook een kansje gewaagd. In tegenstelling tot Daniëlle was Christiaan de gelukkige, hij won, met 5 dollar inzet,
37, 20 $ . Verbaasd en zielsgelukkig over zoveel mazzel en  bereid om te delen met Daniëlle die minder gelukkig was...Zo lief. 2 dagen Vegas was wat ons betreft genoeg, we hadden het niet willen missen maar hebben het gezien en het is goed zo. Weer een ervaring rijker.

Om 11,30 uur vertrokken richting Death Valley.